חידוש ויזה לארה"ב

טופס בקשה להוצאת ויזה לארה"בחידוש ויזה לארה"ב  –ויזת תייר / עסקים

 

כל המגיש בקשה לוויזה, אשר חפץ לבקר בארצות הברית חייב להחזיק בדרכון עם ויזה לארה"ב בתוקף. גם אם בכוונתך לנחות בארה"ב לצורך טיסת מעבר (קונקשיין), הנך חייב בויזה לארה"ב.

 

בעבר, שגרירות ארה"ב הייתה מנפיקה ויזות שתוקפן "לכל החיים”. כיום הוויזות הללו מבוטלות, אינן תקפות ואינן מונפקות יותר. 

כיום, מונפקות ויזות לארה"ב אשר תוקפן לכל היותר הוא ל-10 שנים. בתום אותם שנים אתה נדרש לבצע חידוש ויזה לארה"ב אם ברצונך להישאר.

 

במהלך מילוי טופס ה- 160-ds עליך יהיה לציין את פרטי הוויזה שהונפקה לך בעבר. (במידה ואין ביכולתך לשחזר את פרטיה מהדרכון, עליך רק לציין שאכן הונפקה לך ויזה בעבר ולציין שנת הנפקה משוערת).

 

במידה וברשותך דרכון ישן ובו ויזה לארה"ב שאינה בתוקף, מומלץ להביאו ליום הראיון בשגרירות, אולם אין הדבר בגדר חובה.

 

ויזה שהושחתה

אם הויזה שלך הושחתה, עליך לבצע חידוש ויזה לארה"ב. שימו לב כי כל מועמד נדרש להוכיח כי הוא זכאי לויזה, גם אם אושרה לו בעבר ויזה לארה"ב.

 

חידוש ויזה לארצות הברית

ויזה שאבדה או נגנבה

במידה ודרכונך אבד או נגנב ובתוכו הייתה ויזה לארה"ב, עליך לציין זאת בטופס ה- 160 –DS בעת שתישאל על כך. 

בנוסף, דווח על גניבת הוויזה או אובדנה בזמן הראיון בשגרירות.

שלבי התהליך של חידוש ויזה לארה"ב, זהים לשלבי תהליך להוצאת ויזה חדשה !!!

כל המבקש חידוש ויזה לארה"ב נדרש למלא טופס 160-ds. למילוי טופס 160-ds בעברית, לחץ כאן. בטופס זה נדרש למלא פרטים אישיים, פרטי תעסוקה, כוונות הנסיעה וכדומה.

בגמר מילוי טופס 160-ds יש לשלם את אגרת הויזה לארה"ב בסך 160$, השלב האחרון הינו קביעת הראיון בשגרירות האמריקאית.

 

לחידוש הוויזה לארה"ב לחץ/י כאן

 

חידוש ויזה לארה"ב הוא למעשה בקשת ויזה חדשה לכל דבר. אין ספק שעצם העובדה שכבר קיבלתם ויזה לארצות הברית בעבר היא נקודת זכות. אולם, אין זה אומר כי קבלת הויזה היא אוטומטית או ודאית ויש לבצע את כל שלבי התהליך מתחילתם.

 

   הגש בקשה 

 

 

 

500 תווים שמאל
*שימו לב: חשוב למלא את הפרטים במלואם בכדי לזרז תהליכים.
בסיום התהליך אחד מנציגנו יחזור אליכם בשעות שציינתם.