ויזה לארה"ב למבוגרים מעל גיל 80

הנחיות למבוגרים מעל גיל 80:

דרכון בתוקף לחצי שנה לפחות

טופס אישור DS160

אישור הכנסה כלשהו (תלוש פנסיה, דוח הכנסות מהבנק וכו')

2 תמונות בגודל 5X5 רקע לבן

 

מבוגר מעל גיל 80 פטור מהגעה לראיון בשגרירות!

* הטפסים והמסמכים שנערוך עבורך יהיה עליך לשלוח באמצעות שירות השליחים של דואר ישראל.

* אנו נשלח אליך לדוא"ל את הטפסים אשר דרושים לצורך שליחה לשגרירות ארה"ב בצירוף דף הנחיות מפורט בעברית.

 

   הגש בקשה 

 

 

500 תווים שמאל
*שימו לב: חשוב למלא את הפרטים במלואם בכדי לזרז תהליכים.
בסיום התהליך אחד מנציגנו יחזור אליכם בשעות שציינתם.